nedjelja, 18. kolovoza 2013.

Kako mi Kardashianke osiguravaju hormonalnu ravnotežu



                Ovisna sam o Keeping up with the Kardashians. Da, da, dobro ste pročitali! Ovo mi je teže priznati nego pjevušenje stihova Jelene Rozge, razbacivanje na pjesmu Gavrani i dramatični pad usred našeg slavnog kluba Čorba. Svaki put nakon gledanja, obuzme me kajanje, ispričavam se National geographicu, HTV- u 1 i 2 i svima koji su pošteno izmrčili hlače da nam dostave koliko-toliko kvalitetan TV program.
Svoju ovisnost svaki put pripišem PMS-u i borbi sa željom da pojedem (još jednu) čokoladu.
Ako upalim Vijesti, izbezumit će me svjetski mračnjaci i voditeljica koja neprestano siluje futur prvi. Njeno BITI ĆE, RADITI ĆE, VODITI ĆE sigurno će me uništiti do kraja i navalit ću na čokoladu.
Ako upalim akcijski film, adrenalin će dodatno iziritirati moj potpuno poremećeni hormonalni sustav. Tada ću  sigurno pojesti čokoladu.(Možda i kekse.)
Ako upalim romantičnu komediju, sjebat će me činjenica da sam solo duže od prosječne trudnoće jedne slonice. Sigurno ću pojesti dvije čokolade.(Možda i kekse i sladoled.)
S druge strane, ako upalim Kardashianke, uvijek shvatim kako je jedna od njih u većem klincu od mene. One svakako prolaze traumatičniji, američki PMS (ako ga više uopće imaju od toliko pilula), a ipak ne žderu čokoladu. Da žderu čokoladu, tko bi im guzu držao u zraku? U ime Kardashian pozadine, nema čokolade!
 Kad sam svojoj ekipi intelektualaca (Roboti jedni, ne znaju za PMS, ljubavne brodolome i ostalo što nas tjera na čokoladu i Kardashianke!)  priznala da gledam taj zarazni reality, narugali su mi se i natjerali me da napravim popis poučnih stvari iz njega. Nisam znala čega se prihvaćam. Ispalo je da će prije Ted upoznati njihovu majku, nego ja napraviti popis!
Pravljenje ovog popisa trajalo je kao pisanje diplomskog rada, stoga, poštujte to!


1.) Ako želiš biti posve nebitan, promijeni si ime u Rob!
Da nije trošio Ritu Ori, tko bi ikad skužio da je Kris ikad rodila nešto čije ime ne počinje na K? Da, da, ima sina Roberta - ''poznatijeg'' kao Roba - dizajnera linije čarapa! Nepoznato? Razumijem vas. Mislim da ga je i mama zaboravila jer nema potencijala da osvane na naslovnici Playboya.
2.) Ako si previsoka, i slučajno upoznaš nekog dvometraša, stavi mu prsten, jer tko zna kad će opet takav neboder naletjeti!
Ovaj sam savjet preuzela od Khloe, u ime svih nas šćapinoga. Ona je pokupila onog svog crnju i stavila mu prsten čim je shvatila da namještaj u njegovu stanu nije za patuljke.
3.) Ako želiš dobar ljubavni život, u memoarima priznaj da si varala bivšeg muža!
Glavna koka, mama Kris, je u memoarima napisala kako je varala prvog muža. I uskoro otišla na kavu sa bivšim ljubavnikom. I sve to da spasi brak s Bruceom?! Jadan, rogovi su mu toliko narasli da je od njih oglušio.
4.) Ako želiš izgledati kao hrenovka u ovitku, uvuci se u kožnu suknju, u trećem stupnju trudnoće!
Donedavno su me obasipale slike i vijesti o Kim-Kit odjevnim kombinacijama. Pa što, žena se željela osjećati kao seks-bomba!? Bomba - svakako, seks- nikako!
5.) Ako želiš vezu iz snova, pusti dečka da si umisli da je lord!
Kourtneyin dragi, po zanimanju alkoholičar, želio je kraljevsku titulu. Otišao je u London i ... umislio si da je ima! U ime pokojeg trijeznog sata, ona ga je poduprla u njegovoj kul ideji. Sigurno je super biti lordica.
6.) Ako želiš sklad u obitelji, pitaj mame dozvolu da snimiš pornić!
Kim stalno ističe kako se srami svog kućnog videa, ali ne propušta napomenuti kako je njena obitelj cijelo vrijeme bila uz nju. Nadam se da uz nju ne znači da su vikali ''REC'' za vrijeme snimanja.

                                                                                     Ivana Granić


3 komentara:

  1. Ahahahahahah :D odličan post!

    OdgovoriIzbriši
  2. Toliko se toga može naučiti od Kardašiana a ja nikako da se prisilim pa da pogledam jednu epizodu do kraja...

    OdgovoriIzbriši